2014-10-27 18:09:12• hírek • (x)

Szatmári cég szervezte az ország legnagyob autós eseményét

Október 24-25-én a Bukaresti Romaero Baneasa komplexum adott otthont az Autonet Mobility Show-jának, amely az autóalkatrészek és az autókkal kapcsolatos szolgáltatások területén az év legnagyobb romániai eseménye volt. A piac legfontosabb gyártói és szereplői 6500 négyzetméteren, száznál több standon mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat. A közel 3100 látogatót az Autonet 240 munkatársa látta el információkkal. Érdeklődők pedig jöttek az ország minden sarkából - sokan az Autonet által rendelkezésükre bocsátott bulivonaton.

Az idei esztendőben ez volt immár a harmadik Mobility Show, miután májusban Kolozsváron és Budapesten is megszervezte az Autonet. Az expón a látogatók megismerkedhettek a gyártókkal, technikai és gyakorlati bemutatókon, valamint különböző versenyeken vehettek részt.

Azt, hogy az Autonet számára mennyire fontos a szoros kapcsolat egyrészt az ügyféllel, másrészt pedig a forgalmazókkal, remekül bizonyítja, hogy az eseményen valamennyi fél szép számban képviseltette magát.

„Az autóalkatrészek gyártói - területeiken piacvezetők világszerte - nem csak képviselőik és eladási koordinátoraik révén vettek részt az Autonet Mobilty Show-n, hanem részvényeseik, igazgatóik révén is. Ez mindennél jobban bizonyítja, hogy az Autonet Import egy csúcsfontosságú partner, amelyre ők Közép és Kelet-Európában alapoznak, jelentette ki Csehi Árpád. Az idei három rendezvény közel tízezer látogatója számára az Autonet Mobilty Show minden olyan információval és újdonsággal szolgálni tudott, amelyek lehetővé teszik az autószerelés szakembereinek, hogy rendelkezésükre álljon minden olyan eszköz - berendezés és ismeret -, amelyekkel minőségi szolgáltatást nyújthatnak ügyfeleiknek, növelve a közúti közlekedés biztonságát", fogalmazott az Autonet Import vezérigazgatója.

Autonet Mobility Show 2014

Az Autonet Mobility Show a szakmai ismeretek bővítése mellett lehetőséget nyújtott a kikapcsolódásra, aktív pihenésre is. A vezetési szimulátorok, nyereményjátékok és az autószalonban kiállított új és veterán autók megtekintése mellett a látogatók találkozhattak Gyenes Emánuellel és Dan Girtofannal is. Minden idők legeredményesebb romániai Dakar-résztvevője bemutatta azt a motort, amellyel januárban ismét nekivág Dél-Amerika hegyeinek, sivatagainak és pusztáinak, a kétszeres ralibajnok pedig az országos ralibajnokságról árult el kulisszatitkokat.

Az Autonet Mobility Show továbbra is etalonnak számít a hasonló rendezvények között. A legnagyobb hagyományokkal rendelkező romániai autós rendezvény, a Bukaresti Autószalonnal való együttműködés pedig újabb előrelépés az előző évekhez képest.

Gyenes Emanuel, az Autonet Import kft. munkatársa is ott volt a bukaresti rendezvényen

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: